Chateau Meiland: angstige momenten voor Martien tijdens proefrit nieuwe auto (video)

Chateau Meiland: angstige momenten voor Martien tijdens proefrit nieuwe auto (video)

<em>Chateau Meiland</em>: angstige momenten voor Martien tijdens proefrit nieuwe auto (video) Hierboven zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 22 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Martien hoe hij Erica en Maxime kan opvrolijken: een nieuwe auto. De drie hebben een proefrit in een grote gezinsauto, ideaal voor hun reisjes naar Frankrijk. Van een ontspannen sfeer is er weinig sprake. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 22 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Martien hoe hij Erica en Maxime kan opvrolijken: een nieuwe auto. De drie hebben een proefrit in een grote gezinsauto, ideaal voor hun reisjes naar Frankrijk. Van een ontspannen sfeer is er weinig sprake.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV