Sanne Wallis de Vries vertelt in Koffietijd over eigen meidengroep Ta Mére

Sanne Wallis de Vries vertelt in Koffietijd over eigen meidengroep Ta Mére

<em>Sanne Wallis de Vries</em> vertelt in <em>Koffietijd</em> over eigen meidengroep <em>Ta Mére</em> Koffietijd stopt. Aanstaande vrijdag zien we de laatste uitzending, en vandaag, dinsdag 23 mei, is Sanne Wallis de Vries nog een keer te gast bij de Koffietijd-dames. Voor Me LeeftijdSanne vertelt over de start van haar eigen meidengroep. Ta Mére, oftewel Sanne Wallis de Vries, Suzanne Mateysen en Tessel Beek, zijn een nieuwe meidengroep begonnen. Samen met deze meidengroep maken ze ook de voorstelling 'Voor Me Leeftijd'. Hoe is deze samenwerking ontstaan en waar gaat de voorstelling over? De vrouwen vertellen het in het Koffietijd-fragment hierboven. Bekijk ook Sanne Wallis de Vries blikt vooruit op Troonrede: "Hoop dat we Willem-Alexander kunnen verstaan" Bekijk deze video » Sanne Wallis de Vries over afname dierenpopulatie: "De mensheid is een plaag" (Khalid & Sophie) Bekijk deze video »
TV :
Sanne Wallis de Vries vertelt in Koffietijd over eigen meidengroep Ta Mére
Dinsdag 23 mei 2023 om 12:35

Koffietijd stopt. Aanstaande vrijdag zien we de laatste uitzending, en vandaag, dinsdag 23 mei, is Sanne Wallis de Vries nog een keer te gast bij de Koffietijd-dames.

Voor Me Leeftijd
Sanne vertelt over de start van haar eigen meidengroep. Ta Mére, oftewel Sanne Wallis de Vries, Suzanne Mateysen en Tessel Beek, zijn een nieuwe meidengroep begonnen. Samen met deze meidengroep maken ze ook de voorstelling 'Voor Me Leeftijd'. Hoe is deze samenwerking ontstaan en waar gaat de voorstelling over? De vrouwen vertellen het in het Koffietijd-fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's