Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Raven van Dorst is terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst, waarin opnieuw verschillende BN'ers langskomen om Raven te helpen haar boerderij op orde te maken. In de openingsaflevering zijn het Theo Maassen en Arnon Grunberg. Alle fragmenten uit deze uitzending Boerderij van Dorst: Raven lacht Arnon Grünberg uit omdat hij gigolo wilde worden Bekijk deze video » GiGoLoDe cabaretier en de schrijver komen langs bij Raven om haar te helpen om een groot dierenverblijf te maken: er komen deze week naast de kippen en geiten ook drie eenden bij: Gi, Go en Lo. Daarnaast moet de akker nodig worden omgeploegd en ook daar helpen de twee heren haar bij. Maassen en GrunbergNatuurlijk heeft Raven ook wel even tijd voor een potje ouderwets lullen. Hoe zit Theo op dit moment in de wedstrijd, nu hij midden in zijn eigen tour zit. En waar is Arnon op dit moment mee bezig? Bekijk ook Zien: Theo Maassen stuurt kind (3) de zaal uit, ‘Hoe duur is babysitter in België?’ Bekijk deze video » Theo Maassen is nieuwe presentator van Zomergasten: veel enthousiaste reacties Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 24 mei 2023 om 21:20

Raven van Dorst is terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst, waarin opnieuw verschillende BN'ers langskomen om Raven te helpen haar boerderij op orde te maken. In de openingsaflevering zijn het Theo Maassen en Arnon Grunberg.

GiGoLo
De cabaretier en de schrijver komen langs bij Raven om haar te helpen om een groot dierenverblijf te maken: er komen deze week naast de kippen en geiten ook drie eenden bij: Gi, Go en Lo. Daarnaast moet de akker nodig worden omgeploegd en ook daar helpen de twee heren haar bij.

Maassen en Grunberg
Natuurlijk heeft Raven ook wel even tijd voor een potje ouderwets lullen. Hoe zit Theo op dit moment in de wedstrijd, nu hij midden in zijn eigen tour zit. En waar is Arnon op dit moment mee bezig?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's