Ongemakkelijk afscheid Jurgen en Susanne bij Lang Leve De Liefde 'Ik wals over jou heen'

Ongemakkelijk afscheid Jurgen en Susanne bij Lang Leve De Liefde 'Ik wals over jou heen'

Wednesday 24 May 2023 om 17:32

Jurgen en Suzanne zoenen ERG ongemakkelijk

Jurgen ziet wel een toekomst voor zich met zijn Suzanne. Alleen zij loopt niet zo hard van stapel. "Ik heb geen romantische klik. Ik heb een wat stoerder type nodig, iemand die wat zekerder is van zichzelf. Ik heb het idee dat ik over jou heen ga walsen. Ik heb er geen vertrouwen in dat het wat kan worden. Ik ga niet verlengen," aldus Suzanne. Dit brengt beiden in tranen.

Bekijk hieronder de video van Lang Leve de Liefde.

Ongemakkelijk afscheid Jurgen en Susanne bij <em>Lang Leve De Liefde</em> 'Ik wals over jou heen' Jurgen en Suzanne zoenen ERG ongemakkelijk Jurgen ziet wel een toekomst voor zich met zijn Suzanne. Alleen zij loopt niet zo hard van stapel. "Ik heb geen romantische klik. Ik heb een wat stoerder type nodig, iemand die wat zekerder is van zichzelf. Ik heb het idee dat ik over jou heen ga walsen. Ik heb er geen vertrouwen in dat het wat kan worden. Ik ga niet verlengen," aldus Suzanne. Dit brengt beiden in tranen. Bekijk hieronder de video van Lang Leve de Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Die tongzoen in Lang Leve de Liefde was te gênant voor woorden' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: heeft Yoni haar GEDRAGEN ondergoed verkocht!? Bekijk deze video » Ingewikkeld vraagstuk in Lang Leve de Liefde: hoe snijd je een mango? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's