Bewoners van Een Jaar Van Je Leven leren handgebaren 'Dit is de A'

Bewoners van Een Jaar Van Je Leven leren handgebaren 'Dit is de A'

Bewoners van <em>Een Jaar Van Je Leven</em> leren handgebaren 'Dit is de A' Voor een opdracht is het de bedoeling dat de bewoners van Een Jaar Van Je Leven handgebaren leren. Maar dat is niet zomaar gedaan. Erik die bakt er niks in, en Mirthe die haalt alles door elkaar. The struggle is real! Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook ZIEN: Mexx uit Een Jaar Van Je Leven heeft spijt van deelname Bekijk deze video » Ongemakkelijk afscheid Jurgen en Susanne bij Lang Leve De Liefde 'Ik wals over jou heen' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: meiden vluchten uit hottub als Erik eraan komt Bekijk deze video »
Thursday 25 May 2023 om 15:55

Voor een opdracht is het de bedoeling dat de bewoners van Een Jaar Van Je Leven handgebaren leren. Maar dat is niet zomaar gedaan. Erik die bakt er niks in, en Mirthe die haalt alles door elkaar. The struggle is real!

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's