ZIEN: Mexx uit Een Jaar Van Je Leven heeft spijt van deelname

ZIEN: Mexx uit Een Jaar Van Je Leven heeft spijt van deelname

Woensdag 24 mei 2023 om 15:07

Een van de meest spraakmakende deelnemers van Een Jaar Van Je Leven, blijft ook na haar exit bezig met het delen van 'Juice' over het programma. Op TikTok laat ze nu weten spijt te hebben van haar deelname. Het gaat over niemand minder dan Mexx. Haar vriendje Martin, die ook meedeed aan het programma laat weten geen spijt te hebben. Je ziet het allemaal in de TikTok die de twee plaatste.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: <em>Mexx</em> uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em> heeft spijt van deelname Een van de meest spraakmakende deelnemers van Een Jaar Van Je Leven, blijft ook na haar exit bezig met het delen van 'Juice' over het programma. Op TikTok laat ze nu weten spijt te hebben van haar deelname. Het gaat over niemand minder dan Mexx. Haar vriendje Martin, die ook meedeed aan het programma laat weten geen spijt te hebben. Je ziet het allemaal in de TikTok die de twee plaatste. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe vriendin Peter Gillis, Wendy, is geen golddigger: 'Ze wil haar eigen boontjes doppen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Familie Gillis over nieuwe vriendin Peter: 'Klikt goed, past in de familie' (video) Bekijk deze video » Jaimie Vaes heeft een nieuw kapsel! Kort tot aan haar oren (video) Bekijk deze video »
TV :

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's