Jet vertelt dat ze Rob de Nijs moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’

Jet vertelt dat ze Rob de Nijs moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’

Vrijdag 26 mei 2023 om 10:26

Rob de Nijs is vorige maand door het oog van de naald gekropen, zo vertelt zijn vrouw Jet de Nijs bij Tijd voor MAX. De zanger, die de ziekte van Parkinson heeft, werd 20 april zeer acuut opgenomen in het ziekenhuis. Jet voelde zijn hartslag niet en hij ademde niet meer.

Lees verder onder de video.

Jet vertelt dat ze <em>Rob de Nijs</em> moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’ Rob de Nijs is vorige maand door het oog van de naald gekropen, zo vertelt zijn vrouw Jet de Nijs bij Tijd voor MAX. De zanger, die de ziekte van Parkinson heeft, werd 20 april zeer acuut opgenomen in het ziekenhuis. Jet voelde zijn hartslag niet en hij ademde niet meer. Lees verder onder de video. ‘Eigenlijk veel te intiem om te delen’“Hij glipte tussen mijn vingers vandaan”, vertelt Jet openhartig. “Rob ademde niet meer. Eigenlijk is het veel te intiem om zo te delen, maar het leek erop alsof hij zou komen te overlijden. Geen ademhaling, zijn hartslag voelde ik al niet meer. Dat was horror.” Ze heeft 112 gebeld en moest Rob reanimeren, in het ziekenhuis bleek dat hij forse longembolieën had. Inmiddels is De Nijs stabiel en revalideert hij in een revalidatiecentrum. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: laatste gezondheidsupdate Rob de Nijs vanuit ziekenhuis Bekijk deze video » Update over gezondheid Rob de Nijs in Shownieuws Bekijk deze video »
Entertainment :

‘Eigenlijk veel te intiem om te delen’
“Hij glipte tussen mijn vingers vandaan”, vertelt Jet openhartig. “Rob ademde niet meer. Eigenlijk is het veel te intiem om zo te delen, maar het leek erop alsof hij zou komen te overlijden. Geen ademhaling, zijn hartslag voelde ik al niet meer. Dat was horror.” Ze heeft 112 gebeld en moest Rob reanimeren, in het ziekenhuis bleek dat hij forse longembolieën had. Inmiddels is De Nijs stabiel en revalideert hij in een revalidatiecentrum.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's