Koffietijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Koffietijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Koffietijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nog een paar dagen en dan valt definitief het doek voor het iconische programma Koffietijd. Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau nemen vrijdag 26 mei afscheid van de ochtendshow, die na dertien jaar van de buis verdwijnt. Alle fragmenten uit deze uitzending Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen Bekijk deze video » Schoonzoon Quinty Trustfull, Kaj van der Voort, zingt Koffietijd-liedje voor afscheid Bekijk deze video » Kluun draagt column over Koffietijd voor: '9,6 op de schaal van muts' Bekijk deze video » Laatste uitzending Koffietijd: Edsilia Rombley zingt Geen Vaarwel Bekijk deze video » Koffieleuters geven voor de laatste keer adviezen, wat hebben ze geleerd? (Koffietijd) Bekijk deze video » Zien! George Clooney maakt video voor het afscheid van Koffietijd Bekijk deze video » Mireille Bekooij en Hans van WilligenburgVorig jaar in november werd al bekendgemaakt dat er een einde zou komen aan Koffietijd. De ochtendshow werd tussen 1994 en 2001 gepresenteerd door Mireille Bekooij en Hans van Willigenburg. In 2000 hebben kort Sybrand Niessen en Judith de Klijn het stokje overgenomen. In 2006 werd Koffietijd nieuw leven ingeblazen met Loretta, Quinty en Pernille en zij zijn al die jaren gebleven. Zo nu en dan werden zij ondersteund door bijvoorbeeld presentatoren als Patrick Martens en Vivian Slingerland. Afscheid Koffietijd nadertDe vaste presentatrices lieten eerder al weten het einde van Koffietijd te betreuren. “En dan ineens is het zover, de laatste week Koffietijd”, laat Quinty op Instagram weten. “En gek genoeg voelt het heel oké, we hebben er 8 maanden naar toe kunnen leven en aan het idee kunnen wennen. Vol dankbaarheid kijk ik terug op 13 fantastische jaren. Want wat geweldig om dit mooie programma te mogen presenteren, deze week doe ik vanaf morgen alle shows, dus ik kan ‘m goed afsluiten. We gaan er een mooie en gezellige week van maken lieve mensen.”
Uitzending :
Koffietijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 26 May 2023 om 12:02

Nog een paar dagen en dan valt definitief het doek voor het iconische programma Koffietijd. Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau nemen vrijdag 26 mei afscheid van de ochtendshow, die na dertien jaar van de buis verdwijnt.

Mireille Bekooij en Hans van Willigenburg
Vorig jaar in november werd al bekendgemaakt dat er een einde zou komen aan Koffietijd. De ochtendshow werd tussen 1994 en 2001 gepresenteerd door Mireille Bekooij en Hans van Willigenburg. In 2000 hebben kort Sybrand Niessen en Judith de Klijn het stokje overgenomen. In 2006 werd Koffietijd nieuw leven ingeblazen met Loretta, Quinty en Pernille en zij zijn al die jaren gebleven. Zo nu en dan werden zij ondersteund door bijvoorbeeld presentatoren als Patrick Martens en Vivian Slingerland.

Afscheid Koffietijd nadert
De vaste presentatrices lieten eerder al weten het einde van Koffietijd te betreuren. “En dan ineens is het zover, de laatste week Koffietijd”, laat Quinty op Instagram weten. “En gek genoeg voelt het heel oké, we hebben er 8 maanden naar toe kunnen leven en aan het idee kunnen wennen. Vol dankbaarheid kijk ik terug op 13 fantastische jaren. Want wat geweldig om dit mooie programma te mogen presenteren, deze week doe ik vanaf morgen alle shows, dus ik kan ‘m goed afsluiten. We gaan er een mooie en gezellige week van maken lieve mensen.”

Bekijk hier alle video's en artikelen van Koffietijd

Actuele video's

Meer actuele video's