Steekpartij tijdens festival in Amsterdam: één dode en twee gewonden (video)

Steekpartij tijdens festival in Amsterdam: één dode en twee gewonden (video)

Monday 29 May 2023 om 08:16

Zondagavond zijn drie mannen gewond geraakt bij een steekpartij vlakbij een festivalterrein aan de Donauweg in Amsterdam. Alle slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is één van hen bezweken aan zijn verwondingen. Er zijn twee mannen aangehouden.

Steekpartij tijdens festival in <em>Amsterdam</em>: één dode en twee gewonden (video) Zondagavond zijn drie mannen gewond geraakt bij een steekpartij vlakbij een festivalterrein aan de Donauweg in Amsterdam. Alle slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is één van hen bezweken aan zijn verwondingen. Er zijn twee mannen aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto te water, drie volwassenen en kind weten te ontsnappen (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's