Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video)

Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video)

Zondag 28 mei 2023 om 08:57

<em>Hart van Nederland</em>: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) In een plas bij de Maas in Roermond is zaterdagavond een 41-jarige man verdronken. De man dook een in het water gevallen mobieltje achterna en kwam niet meer boven water. Nadat de gealarmeerde brandweer hem uit het water had gehaald werd hij gereanimeerd, maar dat was tevergeefs, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: 21-jarige vrouw komt om bij ongeluk met vrachtwagen in Maasbree Bekijk deze video » Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren! Bekijk deze video » Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :

In een plas bij de Maas in Roermond is zaterdagavond een 41-jarige man verdronken. De man dook een in het water gevallen mobieltje achterna en kwam niet meer boven water. Nadat de gealarmeerde brandweer hem uit het water had gehaald werd hij gereanimeerd, maar dat was tevergeefs, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's