Hart van Nederland: auto te water, drie volwassenen en kind weten te ontsnappen (video)

Hart van Nederland: auto te water, drie volwassenen en kind weten te ontsnappen (video)

Zondag 28 mei 2023 om 09:52

<em>Hart van Nederland</em>: auto te water, drie volwassenen en kind weten te ontsnappen (video) Een auto met vier inzittenden, waaronder een kind, is zaterdagavond te water geraakt aan de Zwetkade Noord in Wateringen, meldt Hart van Nederland. Het ongeval gebeurde even voor middernacht, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, waren de meeste inzittenden al uit het voertuig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren! Bekijk deze video » Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere gewonden Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto met vier inzittenden, waaronder een kind, is zaterdagavond te water geraakt aan de Zwetkade Noord in Wateringen, meldt Hart van Nederland. Het ongeval gebeurde even voor middernacht, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, waren de meeste inzittenden al uit het voertuig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's