Hart van Nederland: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video)

Hart van Nederland: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video)

Zondag 28 mei 2023 om 09:28

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video) Een vrouw is zaterdagavond met haar auto frontaal tegen een spoorwegovergang in Halfweg gebotst, meldt Hart van Nederland. Een blaastest wees uit dat de vrouw waarschijnlijk meer alcohol had gedronken dan toegestaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren! Bekijk deze video » Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere gewonden Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrouw is zaterdagavond met haar auto frontaal tegen een spoorwegovergang in Halfweg gebotst, meldt Hart van Nederland. Een blaastest wees uit dat de vrouw waarschijnlijk meer alcohol had gedronken dan toegestaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's