Bekijk: politiebond gefrustreerd omdat activisten A12 niet worden vervolgd 'Zonde van de tijd'

Bekijk: politiebond gefrustreerd omdat activisten A12 niet worden vervolgd 'Zonde van de tijd'

Monday 29 May 2023 om 09:12

Politiemensen die gisteren betrokken waren bij het aanhouden van ruim 1500 klimaatdemonstranten in Den Haag, zijn gefrustreerd dat de activisten niet vervolgd worden door het Openbaar Ministerie. Dat zegt de Nederlandse Politiebond. Bij de blokkade van de snelweg A12 in Den Haag werden gisteren 1587 mensen opgepakt. Het grootste deel van hen werd direct weer vrijgelaten en wordt niet strafrechtelijk vervolgd. 48 mensen zijn opgepakt vanwege strafbare feiten als bekladding of belediging en worden wel vervolgd.

Bekijk: <em>politiebond</em> gefrustreerd omdat <em>activisten</em> A12 niet worden vervolgd 'Zonde van de tijd' Politiemensen die gisteren betrokken waren bij het aanhouden van ruim 1500 klimaatdemonstranten in Den Haag, zijn gefrustreerd dat de activisten niet vervolgd worden door het Openbaar Ministerie. Dat zegt de Nederlandse Politiebond. Bij de blokkade van de snelweg A12 in Den Haag werden gisteren 1587 mensen opgepakt. Het grootste deel van hen werd direct weer vrijgelaten en wordt niet strafrechtelijk vervolgd. 48 mensen zijn opgepakt vanwege strafbare feiten als bekladding of belediging en worden wel vervolgd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) Bekijk deze video » ZIEN: gebedsgenezing in Arnhem 'Wij geven leven terug, wij bieden bovennatuurlijke genezing' Bekijk deze video » Steekpartij tijdens festival in Amsterdam: één dode en twee gewonden (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's