Mooie oproep Caroline van der Plas: 'Zag een moeder die echt geraakt was'

Mooie oproep Caroline van der Plas: 'Zag een moeder die echt geraakt was'

Wednesday 31 May 2023 om 19:00

Politici over de heftige bedreigingen van Kaag, 'we worden allemaal bedreigt!'

BBB-leider Caroline van der Plas leeft mee met minister Sigrid Kaag. Tijdens het programma College Tour bleek dat de dochters van politica Sigrid Kaag graag willen dat hun moeder een ander beroep gaat uitoefenen. Kaag wordt momenteel ernstig bedreigd.

van der Plas
Haar dochters zijn bang dat Kaag echt iets wordt aangedaan. Dit vertelde ze tijdens, een eerder opgenomen video, die te zien was in de aflevering van College Tour. Van der Plas sprak in de kamer over de situatie: "Ik zag geen krokodillentranen, ik zag een geraakte moeder en echtgenote." Hiernaast sprak Caroline zich uit over de vele bedreigingen rondom publieke personen. Ze roept op aan het Nederlandse volk om allemaal wat zachter voor elkaar te worden.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Mooie oproep <em>Caroline van der Plas</em>: 'Zag een moeder die echt geraakt was' Politici over de heftige bedreigingen van Kaag, 'we worden allemaal bedreigt!' BBB-leider Caroline van der Plas leeft mee met minister Sigrid Kaag. Tijdens het programma College Tour bleek dat de dochters van politica Sigrid Kaag graag willen dat hun moeder een ander beroep gaat uitoefenen. Kaag wordt momenteel ernstig bedreigd. van der PlasHaar dochters zijn bang dat Kaag echt iets wordt aangedaan. Dit vertelde ze tijdens, een eerder opgenomen video, die te zien was in de aflevering van College Tour. Van der Plas sprak in de kamer over de situatie: "Ik zag geen krokodillentranen, ik zag een geraakte moeder en echtgenote." Hiernaast sprak Caroline zich uit over de vele bedreigingen rondom publieke personen. Ze roept op aan het Nederlandse volk om allemaal wat zachter voor elkaar te worden. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HLF8: waarom is er zo veel onvreden tegenover Sigrid Kaag? Bekijk deze video » Wybren van Haga over fakkels tegen Sigrid Kaag: "Ze maakt het groter dan het is" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen geeft Kaag de schuld, ''Dat arme mens'' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » ''Wopke Hoekstra werd in zijn studententijd Wipke genoemd!'' (HLF8) Bekijk deze video » Mannen in Vandaag Inside over emotionele Kaag: 'gaat echt te ver' Bekijk deze video » Hugo de Jonge over bedreigingen: 'Grote impact op mijn kinderen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mooie oproep Caroline van der Plas: 'Zag een moeder die echt geraakt was'

Actuele video's

Meer actuele video's