ZIEN: met wie scheurt Sylvie Meis door Mallorca?

ZIEN: met wie scheurt Sylvie Meis door Mallorca?

Thursday 1 June 2023 om 14:23

Dat Sylvie Meis (45) nog middenin haar scheiding zit met Niclas Castello (44), zorgt er niet voor dat ze minder geniet van het leven. De blondine zet flink de bloemetjes buiten op het Spaanse Mallorca.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: met wie scheurt <em>Sylvie Meis</em> door Mallorca? Dat Sylvie Meis (45) nog middenin haar scheiding zit met Niclas Castello (44), zorgt er niet voor dat ze minder geniet van het leven. De blondine zet flink de bloemetjes buiten op het Spaanse Mallorca. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: verdient Frank Masmeijer een comeback na drugsschandaal? Bekijk deze video » Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling Bekijk deze video » Zien: Rob Goossens slaat terug naar Ruud de Wild om ‘verzonnen kankerdiagnose’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's