Opnames talkshow Nadia zitten erop: Nadia Moussaid hoopt op tweede seizoen

Opnames talkshow Nadia zitten erop: Nadia Moussaid hoopt op tweede seizoen

Opnames talkshow <em>Nadia</em> zitten erop: Nadia Moussaid hoopt op tweede seizoen 82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren' De talkshow Nadia wordt nu ruim een maand uitgezonden en de meningen zijn nogal verdeeld. Nadia Moussaid krijgt hier niets van mee, ze heeft zich afgesloten voor alle reacties. De opnames zitten er inmiddels op en het is nog niet duidelijk of er een volgend seizoen komt, maar de presentatrice hoopt op een vervolg... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De talkshow Nadia is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv. 82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren' Bekijk deze video » Twitterend Nederland over de nieuwe talkshow Nadia: "Net Catherine Keyl" Bekijk deze video » ZIEN: heren Vandaag Inside tekenen live op tv hun nieuwe Talpa-contract Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 2 June 2023 om 16:41

82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren'

De talkshow Nadia wordt nu ruim een maand uitgezonden en de meningen zijn nogal verdeeld. Nadia Moussaid krijgt hier niets van mee, ze heeft zich afgesloten voor alle reacties. De opnames zitten er inmiddels op en het is nog niet duidelijk of er een volgend seizoen komt, maar de presentatrice hoopt op een vervolg...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

De talkshow Nadia is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's