Twitterend Nederland over de nieuwe talkshow Nadia: "Net Catherine Keyl"

Twitterend Nederland over de nieuwe talkshow Nadia: "Net Catherine Keyl"

Tuesday 2 May 2023 om 16:01

Gisteren startte de nieuwe VPRO-talkshow Nadia en op social media laten meerdere personen hun mening horen over het NPO-programma en de presentatrice Nadia Moussaid. Lees hieronder enkele Twitterberichten:

"Raakt en boeit"
Ook op Instagram deelde mensen hun mening over de nieuwe show: "Fijn dat dat programma er is" en "Heel fijn Nadia & VPRO! Een maatschappij brede talkshow mèt actieve input van het publiek. Het raakt en het boeit. Heel veel succes!" wordt er op Instagram onder het onderstaande fragment geschreven.

De talkshow Nadia is vanaf maandag 1 mei elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv.

Twitterend Nederland over de nieuwe talkshow <em>Nadia</em>: &quot;Net Catherine Keyl&quot; Gisteren startte de nieuwe VPRO-talkshow Nadia en op social media laten meerdere personen hun mening horen over het NPO-programma en de presentatrice Nadia Moussaid. Lees hieronder enkele Twitterberichten: "Raakt en boeit"Ook op Instagram deelde mensen hun mening over de nieuwe show: "Fijn dat dat programma er is" en "Heel fijn Nadia & VPRO! Een maatschappij brede talkshow mèt actieve input van het publiek. Het raakt en het boeit. Heel veel succes!" wordt er op Instagram onder het onderstaande fragment geschreven. De talkshow Nadia is vanaf maandag 1 mei elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Nadia terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Video: Bouke Scholten schittert in Beau met spectaculaire Elvis-song Bekijk deze video » 82-jarig naaktmodel bij Nadia: 'Ik ga niet voor iedereen uit de kleren' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's