ZIEN: Lewis Hamilton hint op relatie met Shakira

ZIEN: Lewis Hamilton hint op relatie met Shakira

ZIEN: Lewis Hamilton hint op relatie met Shakira Zijn Shakira en Lewis Hamilton een setje? Het lijkt er wel op. De twee zijn vaak samen gespot en tijdens een persconferentie laat Lewis weten dat hij een latina als vrouw wil. Bekijk de Shownieuws-beelden hierboven. Kleine mannenEerder ging Shakira ook op date met Tom Cruise. Maar daarvan had ze al laten weten dat daar geen affaire in zat. Wat is er nu waar van de geruchten over Shakira en Lewis? Een ding is zeker. Ze valt op kleine mannen. Bekijk ook Tom Cruise maakte come back met kaskraker 'Top Gun: Maverick' à 1,4 miljard euro (RTL Boulevard) Bekijk deze video » HLF8 gemist? Deze acteur doet alles om voor een filmrol: "Je voelt aan alles die angst" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zijn Shakira en Lewis Hamilton een setje? Het lijkt er wel op. De twee zijn vaak samen gespot en tijdens een persconferentie laat Lewis weten dat hij een latina als vrouw wil. Bekijk de Shownieuws-beelden hierboven.

Kleine mannen
Eerder ging Shakira ook op date met Tom Cruise. Maar daarvan had ze al laten weten dat daar geen affaire in zat. Wat is er nu waar van de geruchten over Shakira en Lewis? Een ding is zeker. Ze valt op kleine mannen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV