Bijzonder: Harry Styles doet gender reveal voor Nederlandse fan Romy

Bijzonder: Harry Styles doet gender reveal voor Nederlandse fan Romy

Video: Harry Styles rent over Amsterdamse grachten

Harry Styles trad drie avonden op voor zo'n 50.000 fans in de Johan Cruijff ArenA. Een optreden van het Britse popicoon is voor veel mensen al het toppunt van hun week, maand of jaar. Voor fan Romy Hollen uit het Drentse Sleen kwam maandagavond helemaal een droom uit. Haar genderreveal werd daar op het podium gehouden. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bijzonder: <em>Harry Styles</em> doet gender reveal voor Nederlandse fan Romy Video: Harry Styles rent over Amsterdamse grachten Harry Styles trad drie avonden op voor zo'n 50.000 fans in de Johan Cruijff ArenA. Een optreden van het Britse popicoon is voor veel mensen al het toppunt van hun week, maand of jaar. Voor fan Romy Hollen uit het Drentse Sleen kwam maandagavond helemaal een droom uit. Haar genderreveal werd daar op het podium gehouden. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. In een volle Amsterdam ArenA vroeg ze Styles om het geslacht bekend te maken van haar nog ongeboren kindje. Iets wat de artiest maar wat graag wilde doen.
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In een volle Amsterdam ArenA vroeg ze Styles om het geslacht bekend te maken van haar nog ongeboren kindje. Iets wat de artiest maar wat graag wilde doen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV