'Rommelig, traag en saai': Talkshow Marcel & Gijs valt niet in de smaak (RTL Boulevard)

'Rommelig, traag en saai': Talkshow Marcel & Gijs valt niet in de smaak (RTL Boulevard)

Marcel van Roosmalen heeft samen met Gijs Groenteman een eigen zomertalkshow op SBS6. Deze heren nemen het over van de Vandaag Inside-heren in de vakantieperiode, maar bevalt het eigenlijk wel? Dinsdagavond in RTL Boulevard wordt er nagepraat over de eerste editie van de talkshow.

Saai
'Rommelig, traag en saai' zo omschrijft Rob Goossens de nieuwe SBS-talkshow. Daarnaast vindt Rob dat er iemand met 'een beetje energie' aan tafel miste. Ook de kijkers zelf waren niet enthousiast, er keken namelijk een stuk minder mensen dan normaal. Op Instagram werden er ook veel negatieve reacties geplaats over Marcel & Gijs.

'Rommelig, traag en saai': Talkshow <em>Marcel &amp; Gijs</em> valt niet in de smaak <em>(RTL Boulevard)</em> Marcel van Roosmalen heeft samen met Gijs Groenteman een eigen zomertalkshow op SBS6. Deze heren nemen het over van de Vandaag Inside-heren in de vakantieperiode, maar bevalt het eigenlijk wel? Dinsdagavond in RTL Boulevard wordt er nagepraat over de eerste editie van de talkshow. Saai'Rommelig, traag en saai' zo omschrijft Rob Goossens de nieuwe SBS-talkshow. Daarnaast vindt Rob dat er iemand met 'een beetje energie' aan tafel miste. Ook de kijkers zelf waren niet enthousiast, er keken namelijk een stuk minder mensen dan normaal. Op Instagram werden er ook veel negatieve reacties geplaats over Marcel & Gijs. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen: 'Openbaar vervoer is vies en goor' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Kijkers vinden talkshow Marcel & Gijs 'slaapverwekkend' (video) Bekijk deze video » Reacties direct na eerste show Marcel & Gijs: "We hebben het doorstaan" Bekijk deze video » Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
'Rommelig, traag en saai': Talkshow Marcel & Gijs valt niet in de smaak (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV