Hart van Nederland: drie aanhoudingen na overlijden man (28) in Alphen (video)

Hart van Nederland: drie aanhoudingen na overlijden man (28) in Alphen (video)

Zondag 11 juni 2023 om 12:31

<em>Hart van Nederland</em>: drie aanhoudingen na overlijden man (28) in Alphen (video) De politie heeft drie personen opgepakt nadat zaterdagavond in het Brabantse Alphen een 28-jarige man onder verdachte omstandigheden is overleden. Mogelijk ging een gevecht vooraf aan het overlijden van het slachtoffer, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragedie: 13-jarig meisje verdronken in recreatieplas Bekijk deze video » Bekijk de ravage na megabrand Ter Aar vanuit de lucht Bekijk deze video » Hart van Nederland: heftig ongeluk met twee auto's, meerdere zwaargewonden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft drie personen opgepakt nadat zaterdagavond in het Brabantse Alphen een 28-jarige man onder verdachte omstandigheden is overleden. Mogelijk ging een gevecht vooraf aan het overlijden van het slachtoffer, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's