'Muizensaga' gaat door in Een Jaar Van Je Leven: Erik moet z'n kleren uittrekken

'Muizensaga' gaat door in Een Jaar Van Je Leven: Erik moet z'n kleren uittrekken

'Muizensaga' gaat door in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik moet z'n kleren uittrekken In Een Jaar Van Je Leven zijn de muizen nog niet af van Erik. Hij heeft de muizenval weer terug gezet. Niet iedereen is het daarmee eens maar hij houdt vol: "De muis moet een nare ervaring hebben op de plek waar hij niet moet komen." Dit lokt een nogal onaardig antwoord uit, namelijk dat hij dan maar z'n kleren uit moet trekken en daar blijven staan! Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: boksende Wendy woest op bange Mirthe Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt iets smerigs van bliktelefoon, ‘Dit is een sekslijn!’ Bekijk deze video » Paniek in Een Jaar Van Je Leven: muis terroriseert bewoners in de slaapkamer Bekijk deze video »
Zondag 11 juni 2023 om 21:53

In Een Jaar Van Je Leven zijn de muizen nog niet af van Erik. Hij heeft de muizenval weer terug gezet. Niet iedereen is het daarmee eens maar hij houdt vol: "De muis moet een nare ervaring hebben op de plek waar hij niet moet komen." Dit lokt een nogal onaardig antwoord uit, namelijk dat hij dan maar z'n kleren uit moet trekken en daar blijven staan!

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's