Jurriën Timber doet geheimzinnig over transfer: 'Dat durf ik niet te zeggen'

Jurriën Timber doet geheimzinnig over transfer: 'Dat durf ik niet te zeggen'

Maandag 12 juni 2023 om 14:27

Vandaag Inside zomerstop: Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten

Jurriën Timber durft niet te zeggen dat hij volgend seizoen sowieso bij Ajax blijft voetballen. Dat laat de pas 21-jarige verdediger weten in een interview met Vandaag Inside op de KNVB Campus in Zeist in aanloop naar de Nations League Finals.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jurriën Timber</em> doet geheimzinnig over <em>transfer</em>: 'Dat durf ik niet te zeggen' Vandaag Inside zomerstop: Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten Jurriën Timber durft niet te zeggen dat hij volgend seizoen sowieso bij Ajax blijft voetballen. Dat laat de pas 21-jarige verdediger weten in een interview met Vandaag Inside op de KNVB Campus in Zeist in aanloop naar de Nations League Finals. Tekst gaat verder onder de video. Nations League FinalsTimber bereidt zich op dit moment met het Nederlands elftal voor op de Nations League. Woensdag wacht de wedstrijd tegen Kroatië in de halve finale. "Mentaal ben ik helemaal oké en fysiek helemaal goed", aldus de talentvolle verdediger. Bekijk de video van Vandaag Inside hierboven. Je kan de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Cillessen weer gepasseerd, wie neemt Koeman mee naar de Nations League? Bekijk deze video » Video: Frenkie de Jong wil na de zomer gewoon bij FC Barcelona blijven Bekijk deze video »
Voetbal :

Nations League Finals
Timber bereidt zich op dit moment met het Nederlands elftal voor op de Nations League. Woensdag wacht de wedstrijd tegen Kroatië in de halve finale. "Mentaal ben ik helemaal oké en fysiek helemaal goed", aldus de talentvolle verdediger.

Bekijk de video van Vandaag Inside hierboven. Je kan de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's