Bizarre vraag in Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter?

Bizarre vraag in Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter?

Bizarre vraag in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: zit er <em>dierlijk vet</em> in wasverzachter? Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde. Het zal gaan over brood en veldbonenmeel. Dierlijk vetWaar het laatst ook over ging op de Instagrampagina van Keuringsdienst van Waarde is wasverzachter. Wasverzachter zou dierlijk vet bevatten. Hoe is dat mogelijk, en vooral: waarom? Bekijk de intro over dit onderwerp hieronder. Bovenaan zie je hoe de Meilandjes worstelen met een wasmachine. Martien Meiland zakt bijna door z'n benen tijdens het tillen. Erica is helemaal klaar met al het verhuizen. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë Bekijk deze video »
TV :
Monday 12 June 2023 om 14:05

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde. Het zal gaan over brood en veldbonenmeel.

Dierlijk vet
Waar het laatst ook over ging op de Instagrampagina van Keuringsdienst van Waarde is wasverzachter. Wasverzachter zou dierlijk vet bevatten. Hoe is dat mogelijk, en vooral: waarom? Bekijk de intro over dit onderwerp hieronder. Bovenaan zie je hoe de Meilandjes worstelen met een wasmachine. Martien Meiland zakt bijna door z'n benen tijdens het tillen. Erica is helemaal klaar met al het verhuizen.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's