Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë

Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë

Vrijdag 30 december 2022 om 16:10

Vrijdagavond is er geen aflevering van Een Jaar Van Je Leven te zien, omdat de klassieke Home Alone-films worden uitgezonden. We moeten het dus even doen met een sneak peek van maandag, maar de beelden beloven vuurwerk op 2 januari. De vlam slaat in de pan bij de wasmachine, Leila en Zoë hebben een behoorlijk pittige aanvaring.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 2 januari weer elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk sneak peek <em>Een Jaar Van Je Leven</em> van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë Vrijdagavond is er geen aflevering van Een Jaar Van Je Leven te zien, omdat de klassieke Home Alone-films worden uitgezonden. We moeten het dus even doen met een sneak peek van maandag, maar de beelden beloven vuurwerk op 2 januari. De vlam slaat in de pan bij de wasmachine, Leila en Zoë hebben een behoorlijk pittige aanvaring. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is vanaf maandag 2 januari weer elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zie: Mexx is op oorlogspad en gooit spullen kapot Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Knallende ruzie Kim en Martin in Een Jaar Van Je Leven: ‘Vuile kutkabouter!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's