Zo maak je colabroccoli op de barbecue, Pierre Wind legt het uit (video)

Zo maak je colabroccoli op de barbecue, Pierre Wind legt het uit (video)

Zo maak je <em>colabroccoli</em> op de barbecue, Pierre Wind legt het uit (video) Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo Wordt het een hamburger, een gemarineerde kipsaté of een vegetarische variant? De keuze is reuze en chef-kok Pierre Wind geeft in Goedemorgen Nederland een smaakvolle tip die “elke barbecue tot een special maakt”. Laat de cola kokenPierre laat zien hoe je colabroccoli maakt, en dat is heel simpel. Wat heb je nodig? Een vol cola blikje, een barbecue en stukjes broccoli. Bekijk de WNL-video met Pierre Wind hieronder, en zie nog meer bbq-tips in de Hart van Nederland-video hierboven. Tip van chef-kok Pierre Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video » Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Bekijk deze video »
TV :
Zo maak je colabroccoli op de barbecue, Pierre Wind legt het uit (video)

Hartverscheurend: Gordon Ramsay in tranen om overleden Jock Zonfrillo

Wordt het een hamburger, een gemarineerde kipsaté of een vegetarische variant? De keuze is reuze en chef-kok Pierre Wind geeft in Goedemorgen Nederland een smaakvolle tip die “elke barbecue tot een special maakt”.

Laat de cola koken
Pierre laat zien hoe je colabroccoli maakt, en dat is heel simpel. Wat heb je nodig? Een vol cola blikje, een barbecue en stukjes broccoli.

Bekijk de WNL-video met Pierre Wind hieronder, en zie nog meer bbq-tips in de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV