Mysterieuze dood in Vlissingen: Politie start onderzoek naar onverwacht overlijden

Mysterieuze dood in Vlissingen: Politie start onderzoek naar onverwacht overlijden

Mysterieuze dood in <em>Vlissingen</em>: Politie start onderzoek naar <em>onverwacht overlijden</em> De politie is momenteel een onderzoek gestart naar de onverwachte dood van een persoon in een woning in Vlissingen. De toedracht van het overlijden is nog onbekend en vormt een belangrijk onderdeel van het lopende onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: drie aanhoudingen na overlijden man (28) in Alphen (video) Bekijk deze video » HEFTIG: 'dode' vrouw ontwaakt op eigen begrafenis, zoon hoorde gebonk op deksel kist (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 13 juni 2023 om 14:36

De politie is momenteel een onderzoek gestart naar de onverwachte dood van een persoon in een woning in Vlissingen. De toedracht van het overlijden is nog onbekend en vormt een belangrijk onderdeel van het lopende onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's