Sander Schimmelpenninck relativeert AI-hype: 'Het gaat ons niet opeten' (Marcel & Gijs)

Sander Schimmelpenninck relativeert AI-hype: 'Het gaat ons niet opeten' (Marcel & Gijs)

Woensdag 14 juni 2023 om 12:06

Waar Marcel van Roosmalen artificial intelligence (AI) haat en het er eigenlijk niet eens meer over wil hebben gaat Sander Schimmelpenninck er duidelijk wat relaxter mee om: 'Mensen zijn bang dat het ons over gaat nemen terwijl... het is een soort van autocorrect. Alsof je aan het WhatsAppen bent en het maakt je zinnetje af. Het gaat ons toch niet opeens opeten? Dan trek je toch de stekker eruit.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 13 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Sander Schimmelpenninck relativeert <em>AI-hype</em>: 'Het gaat ons niet opeten' (Marcel &amp; Gijs) Waar Marcel van Roosmalen artificial intelligence (AI) haat en het er eigenlijk niet eens meer over wil hebben gaat Sander Schimmelpenninck er duidelijk wat relaxter mee om: 'Mensen zijn bang dat het ons over gaat nemen terwijl... het is een soort van autocorrect. Alsof je aan het WhatsAppen bent en het maakt je zinnetje af. Het gaat ons toch niet opeens opeten? Dan trek je toch de stekker eruit.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 13 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekende Nederlandse zangeres maakt liefdesbreuk bekend: 'Voorlopig zonder elkaar verder' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's