GTST Bloopers: onverwachte blunders en lachwekkende situaties

GTST Bloopers: onverwachte blunders en lachwekkende situaties

Woensdag 14 juni 2023 om 17:45

Om de zomerbreak goed door te komen toveren we met deze heerlijke bloopers van GTST een grote lach op jullie gezicht. Bereid je voor op onverwachte blunders, lachwekkende situaties en de ongefilterde kant van de acteurs en actrices van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>GTST Bloopers</em>: onverwachte blunders en lachwekkende situaties Om de zomerbreak goed door te komen toveren we met deze heerlijke bloopers van GTST een grote lach op jullie gezicht. Bereid je voor op onverwachte blunders, lachwekkende situaties en de ongefilterde kant van de acteurs en actrices van Goede Tijden, Slechte Tijden. Tekst gaat verder onder de video. Cliffhanger GTSTNa afloop van de bruiloft van Henk en Laura (Johnny Kraaijkamp jr. & Jette van der Meij), stapten alle genodigden in hun auto waarna het helemaal mis ging. De grote vraag is nu natuurlijk: wie van de bewoners van Meerdijk overleeft dit? Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De ultieme GTST-cliffhanger top 10: 'Dit seizoen is de beste cliffhanger tot nu toe!' Bekijk deze video » Cliffhanger GTST: kettingbotsing na bruiloft Laura en Henk (video) Bekijk deze video »
TV :
GTST Bloopers: onverwachte blunders en lachwekkende situaties

Cliffhanger GTST
Na afloop van de bruiloft van Henk en Laura (Johnny Kraaijkamp jr. & Jette van der Meij), stapten alle genodigden in hun auto waarna het helemaal mis ging. De grote vraag is nu natuurlijk: wie van de bewoners van Meerdijk overleeft dit?

Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's