Nick, Simon en Kees huren Beatles-huis: Onverwachte gasten verstoren hun avontuur

Nick, Simon en Kees huren Beatles-huis: Onverwachte gasten verstoren hun avontuur

<em>Nick, Simon en Kees</em> huren <em>Beatles-huis</em>: Onverwachte gasten verstoren hun avontuur Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol hebben voor hun programma Nick, Simon en Kees: The Beatles - Magical Mystery Tour het huis van een van de leden van The Beatles gehuurd. Echter, wanneer ze wakker worden, staan er onverwachte gasten voor de deur. Tekst gaat verder onder de video. Onverwachte gastenDe mannen hadden er niet bij stilgestaan dat het huis een populaire bestemming is voor Beatles-fans, en er staan regelmatig fans aan de deur. Simon aarzelt geen moment en verwelkomt de fans in het gehuurde huis: "Ze gaan meteen naar binnen, misschien was het toch geen goed idee." Nick, Simon en Kees: the Beatles - Magical Mystery Tour is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon en Kees: the Beatles - Magical Mystery Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Nick en Simon komen met documentaire over The Beatles Bekijk deze video » Kees Tol vergelijkt Nick & Simon met Noord- en Zuid-Korea in Beatles-docu, toch bonje?! Bekijk deze video »
TV :
Nick, Simon en Kees huren Beatles-huis: Onverwachte gasten verstoren hun avontuur
Donderdag 15 juni 2023 om 16:14

Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol hebben voor hun programma Nick, Simon en Kees: The Beatles - Magical Mystery Tour het huis van een van de leden van The Beatles gehuurd. Echter, wanneer ze wakker worden, staan er onverwachte gasten voor de deur.

Tekst gaat verder onder de video.

Onverwachte gasten
De mannen hadden er niet bij stilgestaan dat het huis een populaire bestemming is voor Beatles-fans, en er staan regelmatig fans aan de deur. Simon aarzelt geen moment en verwelkomt de fans in het gehuurde huis: "Ze gaan meteen naar binnen, misschien was het toch geen goed idee."

Nick, Simon en Kees: the Beatles - Magical Mystery Tour is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon en Kees: the Beatles - Magical Mystery Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's