Marcel & Gijs: 'Ik wil niet dat Van Roosmalen zijn rijbewijs haalt'

Marcel & Gijs: 'Ik wil niet dat Van Roosmalen zijn rijbewijs haalt'

Ene Niels, die net als Marcel van Roosmalen in Wormer woont, laat via de kijkersvragen weten dat hij er eigenlijk niet op zit te wachten dat de columnist zijn rijbewijs haalt: 'Ik zie de man regelmatig. Die heeft geen idee van wat er om hem heen gebeurt', schrijft hij. Wat vindt Marcel van deze kritiek?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 15 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Marcel &amp; Gijs: 'Ik wil niet dat <em>Van Roosmalen</em> zijn rijbewijs haalt' Ene Niels, die net als Marcel van Roosmalen in Wormer woont, laat via de kijkersvragen weten dat hij er eigenlijk niet op zit te wachten dat de columnist zijn rijbewijs haalt: 'Ik zie de man regelmatig. Die heeft geen idee van wat er om hem heen gebeurt', schrijft hij. Wat vindt Marcel van deze kritiek? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 15 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Marcel & Gijs: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’ Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee deelt zijn ongezouten mening over talkshow Marcel & Gijs Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's