Video: Wilfred Genee deelt zijn ongezouten mening over talkshow Marcel & Gijs

Video: Wilfred Genee deelt zijn ongezouten mening over talkshow Marcel & Gijs

Donderdag 15 juni 2023 om 17:56

Vandaag Inside zomerstop: Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten

Wilfred Genee heeft zijn kijkervaring van de nieuwe talkshow Marcel & Gijs gedeeld tijdens een interview met Shownieuws. Na het bekijken van de talkshow twee of drie keer, gaf Genee aan dat het programma 'prima wegkijkt'.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Wilfred Genee</em> deelt zijn ongezouten mening over talkshow <em>Marcel &amp; Gijs</em> Vandaag Inside zomerstop: Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten Wilfred Genee heeft zijn kijkervaring van de nieuwe talkshow Marcel & Gijs gedeeld tijdens een interview met Shownieuws. Na het bekijken van de talkshow twee of drie keer, gaf Genee aan dat het programma 'prima wegkijkt'. Tekst gaat verder onder de video. Tempo en sfeerHoewel Genee opmerkte dat het tempo en de sfeer in Marcel & Gijs anders is dan die van Vandaag Inside, benadrukte hij toch dat de nieuwe show een waardige opvolger is. Hij verklaarde: "Voor mensen die dit nog nooit hebben gedaan, vind ik het uitstekend gaan." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Van Roosmalen in Marcel & Gijs vernietigend over Piet Adema: 'Kan nog geen strandparasol opzetten' Bekijk deze video » Marcel & Gijs: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’ Bekijk deze video »
TV :

Tempo en sfeer
Hoewel Genee opmerkte dat het tempo en de sfeer in Marcel & Gijs anders is dan die van Vandaag Inside, benadrukte hij toch dat de nieuwe show een waardige opvolger is. Hij verklaarde: "Voor mensen die dit nog nooit hebben gedaan, vind ik het uitstekend gaan."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's