Drama in Het roer om: 5000 vierkante meter plastic en Kasper breekt drie vingers

Drama in Het roer om: 5000 vierkante meter plastic en Kasper breekt drie vingers

Drama in <em>Het roer om</em>: 5000 vierkante meter plastic en Kasper breekt drie vingers Bekijk in de video hierboven: drag queen-showbar is nog lang niet af (Het roer om) Denise en Kasper hebben het zwaar in Het roer om. Ze hebben zonder bezichtiging een alpacaboerderij gekocht in Andalusië (Spanje). Ze spreken geen Spaans en hebben niks met alpaca’s, maar dat mag de pret in eerste instantie niet drukken. Ze willen een B&B beginnen, maar dat is lastig als de vorige eigenaar niet van plan lijkt te zijn om te vertrekken. Bovendien zijn alle daken lek, ligt er onder 5000 vierkante meter grind allemaal plastic, en kan Kasper niks doen als hij drie vingers breekt… Bekijk het fragment van Het roer om in de video hieronder. Het roer om is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Donderdag in Het Roer Om: Hoe is het nu met Antoon en Karina? 'Wij hebben stamppotdag' Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om: Bas en Ingrid moeten gasten afbellen: 'KLOTEN' (video) Bekijk deze video »
TV :
Drama in Het roer om: 5000 vierkante meter plastic en Kasper breekt drie vingers

Bekijk in de video hierboven: drag queen-showbar is nog lang niet af (Het roer om)

Denise en Kasper hebben het zwaar in Het roer om. Ze hebben zonder bezichtiging een alpacaboerderij gekocht in Andalusië (Spanje). Ze spreken geen Spaans en hebben niks met alpaca’s, maar dat mag de pret in eerste instantie niet drukken. Ze willen een B&B beginnen, maar dat is lastig als de vorige eigenaar niet van plan lijkt te zijn om te vertrekken. Bovendien zijn alle daken lek, ligt er onder 5000 vierkante meter grind allemaal plastic, en kan Kasper niks doen als hij drie vingers breekt…

Bekijk het fragment van Het roer om in de video hieronder.

Het roer om is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV