Bijzondere beelden: jonge wolf oog in oog met hond bij Utrechtse Heuvelrug (video)

Bijzondere beelden: jonge wolf oog in oog met hond bij Utrechtse Heuvelrug (video)

Vrijdag 16 juni 2023 om 22:11

Bijzondere beelden: <em>jonge wolf</em> oog in oog met hond bij Utrechtse Heuvelrug (video) Een jonge wolf wordt sinds mei regelmatig gespot in de buurt van Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Vandaag stond de wolf oog in oog met een hond. Het leverde bijzondere beelden op. WolfHet wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging krijgt dagelijks meldingen over de jonge wolf in het gebied, zegt wolvenkenner Glenn Lelieveld tegen Hart van Nederland. 'Het dier is nieuwsgierig, maar niet gevaarlijk.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vliegongeval bij Teuge, vliegtuigje crasht ondersteboven (video) Bekijk deze video » Video: grote bosbrand in Musselkanaal, NL-alert verstuurd Bekijk deze video »
Nieuws :

Een jonge wolf wordt sinds mei regelmatig gespot in de buurt van Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Vandaag stond de wolf oog in oog met een hond. Het leverde bijzondere beelden op.

Wolf
Het wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging krijgt dagelijks meldingen over de jonge wolf in het gebied, zegt wolvenkenner Glenn Lelieveld tegen Hart van Nederland. 'Het dier is nieuwsgierig, maar niet gevaarlijk.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's