Video: grote bosbrand in Musselkanaal, NL-alert verstuurd

Video: grote bosbrand in Musselkanaal, NL-alert verstuurd

Vrijdag 16 juni 2023 om 21:10

Video: <em>grote bosbrand</em> in Musselkanaal, NL-alert verstuurd De brandweer Groningen heeft de brand in de bossen bij Musselkanaal zover onder controle dat overslag naar naastgelegen percelen niet meer mogelijk is, meldt Hart van Nederland. Volgens de brandweer was er sprake van een grote, moeilijk te bestrijden bosbrand. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ernstig ongeval in Eindhoven: automobilisten botsen frontaal op lantaarnpaal Bekijk deze video » Hart van Nederland: vliegongeval bij Teuge, vliegtuigje crasht ondersteboven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere gewonden bij frontale botsing in Winterswijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandweer Groningen heeft de brand in de bossen bij Musselkanaal zover onder controle dat overslag naar naastgelegen percelen niet meer mogelijk is, meldt Hart van Nederland. Volgens de brandweer was er sprake van een grote, moeilijk te bestrijden bosbrand.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's