Hart van Nederland: vliegongeval bij Teuge, vliegtuigje crasht ondersteboven (video)

Hart van Nederland: vliegongeval bij Teuge, vliegtuigje crasht ondersteboven (video)

Vrijdag 16 juni 2023 om 17:07

<em>Hart van Nederland</em>: vliegongeval bij Teuge, vliegtuigje crasht ondersteboven (video) In de omgeving van Vliegveld Teuge heeft een ernstig vliegtuigongeval plaatsgevonden, meldt de politie in Gelderland. OnderstebovenOp beelden van Hart van Nederland is te zien dat een sportvliegtuigje ondersteboven in een weiland ligt. De politie meldt dat er twee gewonden zijn gevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragisch: voetganger overleden na aanrijding door tram in Utrecht Bekijk deze video » Explosief coronadebat: Fleur Agema eist meer interrupties, Kamervoorzitter Vera Bergkamp houdt stand Bekijk deze video » Ernstig ongeval in Eindhoven: automobilisten botsen frontaal op lantaarnpaal Bekijk deze video »
Nieuws :

In de omgeving van Vliegveld Teuge heeft een ernstig vliegtuigongeval plaatsgevonden, meldt de politie in Gelderland.

Ondersteboven
Op beelden van Hart van Nederland is te zien dat een sportvliegtuigje ondersteboven in een weiland ligt. De politie meldt dat er twee gewonden zijn gevallen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's