Treurige beelden: 26-jarige motorrijdster overleden na fatale botsing op A20

Treurige beelden: 26-jarige motorrijdster overleden na fatale botsing op A20

Zaterdag 17 juni 2023 om 21:37

Op zaterdag rond 16.40 uur vond er op de A20 een fatale botsing plaats tussen een motor en een auto. Helaas is de 26-jarige vrouw uit Rotterdam, de bestuurster van de motor, overleden als gevolg van het ongeval. De bestuurster van de auto is aangehouden in verband met het incident.

Tekst gaat verder onder de video.

Treurige beelden: <em>26-jarige motorrijdster</em> overleden na fatale botsing op <em>A20</em> Op zaterdag rond 16.40 uur vond er op de A20 een fatale botsing plaats tussen een motor en een auto. Helaas is de 26-jarige vrouw uit Rotterdam, de bestuurster van de motor, overleden als gevolg van het ongeval. De bestuurster van de auto is aangehouden in verband met het incident. Tekst gaat verder onder de video. Bestuurder aangehoudenBij de Soetendaalsebocht op de A20 vond een tragische botsing plaats tussen een auto en een motor, waarbij de motorrijdster ten val kwam. Het 26-jarige slachtoffer uit Rotterdam liep ernstige verwondingen op en moest ter plaatse worden gereanimeerd. Ondanks de inzet mocht reanimatie niet baten en overleed zij ter plaatse. De bestuurster van de auto, een 32-jarige Rotterdamse, is aangehouden in verband met het incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: ravage bij Emmen, ongeluk met vier auto's Bekijk deze video » Ernstig ongeval in Eindhoven: automobilisten botsen frontaal op lantaarnpaal Bekijk deze video »
Nieuws :

Bestuurder aangehouden
Bij de Soetendaalsebocht op de A20 vond een tragische botsing plaats tussen een auto en een motor, waarbij de motorrijdster ten val kwam. Het 26-jarige slachtoffer uit Rotterdam liep ernstige verwondingen op en moest ter plaatse worden gereanimeerd. Ondanks de inzet mocht reanimatie niet baten en overleed zij ter plaatse. De bestuurster van de auto, een 32-jarige Rotterdamse, is aangehouden in verband met het incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's