Ernstig ongeval in Eindhoven: automobilisten botsen frontaal op lantaarnpaal

Ernstig ongeval in Eindhoven: automobilisten botsen frontaal op lantaarnpaal

Vrijdag 16 juni 2023 om 15:51

Vrijdagochtend heeft zich op de Boschdijk in Eindhoven een ernstig en opmerkelijk ongeval voorgedaan. Een auto is boven op een andere auto beland, waarna ze gezamenlijk tegen een lantaarnpaal zijn gebotst. Een van de automobilisten is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Ernstig ongeval in <em>Eindhoven</em>: automobilisten botsen frontaal op <em>lantaarnpaal</em> Vrijdagochtend heeft zich op de Boschdijk in Eindhoven een ernstig en opmerkelijk ongeval voorgedaan. Een auto is boven op een andere auto beland, waarna ze gezamenlijk tegen een lantaarnpaal zijn gebotst. Een van de automobilisten is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. BrandweerDe brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om hulp te bieden bij het ongeluk. Naar verwachting zullen de opruimwerkzaamheden uren in beslag nemen en zal de weg in beide richtingen gedurende die tijd afgesloten blijven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Angstaanjagende beelden: 'baby' hangt uit rijdende auto op weg in IJmuiden Bekijk deze video » Zien: ravage bij Emmen, ongeluk met vier auto's Bekijk deze video »
Nieuws :

Brandweer
De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om hulp te bieden bij het ongeluk. Naar verwachting zullen de opruimwerkzaamheden uren in beslag nemen en zal de weg in beide richtingen gedurende die tijd afgesloten blijven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's