Video: Netflix introduceert sensationele realityserie Squid Game: The Challenge

Video: Netflix introduceert sensationele realityserie Squid Game: The Challenge

Maandag 19 juni 2023 om 14:20

Netflix introduceert een spin-off van de populaire serie Squid Game genaamd Squid Game: The Challenge. In deze realityserie zullen mensen het tegen elkaar opnemen in uitdagende wedstrijden. In tegenstelling tot de doodstraffen in de originele serie, is er in The Challenge geen sprake van levensgevaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Netflix</em> introduceert sensationele realityserie <em>Squid Game: The Challenge</em> Netflix introduceert een spin-off van de populaire serie Squid Game genaamd Squid Game: The Challenge. In deze realityserie zullen mensen het tegen elkaar opnemen in uitdagende wedstrijden. In tegenstelling tot de doodstraffen in de originele serie, is er in The Challenge geen sprake van levensgevaar. Tekst gaat verder onder de video. Squid Game: The ChallengeMet meer dan 450 deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de iets minder gevaarlijke variant van de populaire hitserie, strijden ze nu allemaal om een hoofdprijs van meer dan 4 miljoen euro. Volgens Netflix is dit de grootste jackpot ooit in de geschiedenis van reality-televisie. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Squid Game: The Challenge
Met meer dan 450 deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de iets minder gevaarlijke variant van de populaire hitserie, strijden ze nu allemaal om een hoofdprijs van meer dan 4 miljoen euro. Volgens Netflix is dit de grootste jackpot ooit in de geschiedenis van reality-televisie.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's