Renze op Zondag: bekijk optreden André Hazes - Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben

Renze op Zondag: bekijk optreden André Hazes - Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 18 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Renze op Zondag</em>: bekijk optreden <em>André Hazes - Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van 18 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. André Hazes trad gisteren op Vaderdag op bij Renze op Zondag. De artiest kwam zijn nieuwe single Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben promoten. Het is de tweede single van het aanstaande album 'Op Mijn Lijf Geschreven' dat op 8 september 2023 uitkomt. Hij zong gisteren bij Renze het nummer en keek vooruit naar de toekomst. Bekijk het optreden van Hazes bij Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: André Hazes viert Vaderdag met Monique en Dré Bekijk deze video » André Hazes vond Rad van fortuin presenteren ‘echt kut’: ‘Zo eentonig' (Renze op zondag) Bekijk deze video »
TV :
Renze op Zondag: bekijk optreden André Hazes - Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben

André Hazes trad gisteren op Vaderdag op bij Renze op Zondag. De artiest kwam zijn nieuwe single Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben promoten. Het is de tweede single van het aanstaande album 'Op Mijn Lijf Geschreven' dat op 8 september 2023 uitkomt. Hij zong gisteren bij Renze het nummer en keek vooruit naar de toekomst.

Bekijk het optreden van Hazes bij Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV