Vaderdag 2023: wat doen de BN'ers op deze familiedag?

Vaderdag 2023: wat doen de BN'ers op deze familiedag?

Vaderdag 2023: wat doen de BN'ers op deze familiedag? Je kon er gisteren niet omheen, het was Vaderdag. Meerdere BN'ers deelden berichten over hun vader en bekende vaders deelden trots de kunstwerkjes van hun kinderen. Zie in de Shownieuws-video hierboven meerdere Vaderdag 2023-berichten van de BN'ers. "Mijn grootste geluk"André Hazes en Monique Westenberg vierden Vaderdag met een uitgebreid ontbijt. Radio-dj Frank van der Lende beleeft ondertussen zijn eerste Vaderdag als vader. En Chantal Janzen zet de vader van haar kinderen in het zonnetje middels een bericht op Instagram. Ze deelt een foto van haar gezin en schrijft daarbij: "Mijn grootste geluk, en dit alles door, en met m’n grootste liefde. Bekijk de Shownieuws-video over Vaderdag 2023 hierboven. Bekijk ook Zien: Martien Meiland krijgt verrassing op grootschalige vaderdag Bekijk deze video » Shownieuws: Alec Baldwin toont kroost op Instagram (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 19 juni 2023 om 09:18

Je kon er gisteren niet omheen, het was Vaderdag. Meerdere BN'ers deelden berichten over hun vader en bekende vaders deelden trots de kunstwerkjes van hun kinderen. Zie in de Shownieuws-video hierboven meerdere Vaderdag 2023-berichten van de BN'ers.

"Mijn grootste geluk"
André Hazes en Monique Westenberg vierden Vaderdag met een uitgebreid ontbijt. Radio-dj Frank van der Lende beleeft ondertussen zijn eerste Vaderdag als vader. En Chantal Janzen zet de vader van haar kinderen in het zonnetje middels een bericht op Instagram. Ze deelt een foto van haar gezin en schrijft daarbij: "Mijn grootste geluk, en dit alles door, en met m’n grootste liefde.

Bekijk de Shownieuws-video over Vaderdag 2023 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's