Droombruiloft in Italië: Robert Doornbos en Chantal Bles vieren dubbel jawoord

Droombruiloft in Italië: Robert Doornbos en Chantal Bles vieren dubbel jawoord

Maandag 19 juni 2023 om 17:29

Robert Doornbos en Chantal Bles, die elkaar al in april in Nederland het jawoord gaven, hebben nu ook in Italië hun huwelijk gevierd. Het dolgelukkige bruidspaar deelde het nieuws op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Droombruiloft in Italië: <em>Robert Doornbos</em> en <em>Chantal Bles</em> vieren dubbel jawoord Robert Doornbos en Chantal Bles, die elkaar al in april in Nederland het jawoord gaven, hebben nu ook in Italië hun huwelijk gevierd. Het dolgelukkige bruidspaar deelde het nieuws op Instagram. Tekst gaat verder onder de video. 'Droom die uitkomt'Met trots delen Robert en zijn vrouw foto's van hun prachtige Italiaanse bruiloft en schrijven ze: "Een droom is uitgekomen. Samen met onze dierbaren hebben we onze liefde bezegeld in het mooie Italië. Wij blijven nog even in onze bubbel." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robert Doornbos in RTL Boulevard over winst Max Verstappen in Australië: "Wat een spektakel" Bekijk deze video » Zien: Na ziekte dochter zijn Robert Doorbos en Chantal Bles eindelijk getrouwd Bekijk deze video »
Entertainment :

'Droom die uitkomt'
Met trots delen Robert en zijn vrouw foto's van hun prachtige Italiaanse bruiloft en schrijven ze: "Een droom is uitgekomen. Samen met onze dierbaren hebben we onze liefde bezegeld in het mooie Italië. Wij blijven nog even in onze bubbel."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's