Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Chateau Meiland komt de opening van het pension komt steeds dichterbij. En omdat de familie van eerdere fouten heeft geleerd, gaan ze meteen op zoek naar een Nadège 2.0, een Nederlandse opvolger van hun huishoudster in Frankrijk. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk oproep van de Meilandjes: "Wij zoeken een Nadège 2.0?" Bekijk deze video » Video: Martien Meiland helemaal ondersteboven van hoogglans badkamer Bekijk deze video » PuinhoopNa een oproep via het internet stromen de aanmeldingen voor de nieuwe huishoudersfunctie binnen. De sollicitanten komen langs en worden geïnterviewd te midden van de puinhoop die het pension nog steeds is. Bontgekleurde verfHelaas moet er ook nog veel geschilderd worden en dus loopt Martien de hele dag tussen kwast en sollicitant. In alle haast gaat er bij de heer en meester van de bontgekleurde verf wel wat mis. De volgende dag is Martien als enige familielid aanwezig op de bouwplaats en wordt hij de hele dag - tot zijn grote ergernis - van zijn werk afgehouden door de ene na de andere leverancier of klusjesman. Bekijk ook Zien: dit is de wens van Martien Meiland Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Beton mixen gaat fout Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 19 June 2023 om 21:35

In deze aflevering van Chateau Meiland komt de opening van het pension komt steeds dichterbij. En omdat de familie van eerdere fouten heeft geleerd, gaan ze meteen op zoek naar een Nadège 2.0, een Nederlandse opvolger van hun huishoudster in Frankrijk.

Puinhoop
Na een oproep via het internet stromen de aanmeldingen voor de nieuwe huishoudersfunctie binnen. De sollicitanten komen langs en worden geïnterviewd te midden van de puinhoop die het pension nog steeds is.

Bontgekleurde verf
Helaas moet er ook nog veel geschilderd worden en dus loopt Martien de hele dag tussen kwast en sollicitant. In alle haast gaat er bij de heer en meester van de bontgekleurde verf wel wat mis. De volgende dag is Martien als enige familielid aanwezig op de bouwplaats en wordt hij de hele dag - tot zijn grote ergernis - van zijn werk afgehouden door de ene na de andere leverancier of klusjesman.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's