Zien: Nicolette Kluijver openhartig over verlies vierde kindje door longkanker

Zien: Nicolette Kluijver openhartig over verlies vierde kindje door longkanker

Zien: <em>Nicolette Kluijver</em> openhartig over <em>verlies</em> vierde kindje door <em>longkanker</em> Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Nicolette Kluijver kreeg te horen dat ze longkanker had, terwijl ze in verwachting was van haar vierde kindje. Komende zondag vertelt ze in Rooijakkers over de Vloer over deze heftige gebeurtenis. Bekijk een fragment hieronder. Zware periodeDe presentatrice heeft het verlies van dit kindje nooit goed kunnen verwerken. Daarbovenop kwam het vervelende nieuws dat de relatie tussen haar en haar ex-man over was. Nu wonen de twee vlakbij elkaar op Bonaire. Nicolette is erg openhartig over haar levensverhaal tijdens een gesprek in haar prachtige villa op Bonaire. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Flemming in Rooijakkers over de vloer (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video »
TV :
Zien: Nicolette Kluijver openhartig over verlies vierde kindje door longkanker
Dinsdag 20 juni 2023 om 09:59

Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje

Nicolette Kluijver kreeg te horen dat ze longkanker had, terwijl ze in verwachting was van haar vierde kindje. Komende zondag vertelt ze in Rooijakkers over de Vloer over deze heftige gebeurtenis. Bekijk een fragment hieronder.

Zware periode
De presentatrice heeft het verlies van dit kindje nooit goed kunnen verwerken. Daarbovenop kwam het vervelende nieuws dat de relatie tussen haar en haar ex-man over was. Nu wonen de twee vlakbij elkaar op Bonaire. Nicolette is erg openhartig over haar levensverhaal tijdens een gesprek in haar prachtige villa op Bonaire.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's