Marcel & Gijs: ‘Zou minister Dennis Wiersma zijn gaan schoppen of zo?’

Marcel & Gijs: ‘Zou minister Dennis Wiersma zijn gaan schoppen of zo?’

Donderdag 22 juni 2023 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 21 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Er is weer een klacht ingediend omtrent het wangedrag van Dennis Wiersma. De onderwijsminister ligt al onder vuur vanwege zijn agressieve gedrag, maar nu heeft hij zich volgens twee mensen tijdens een werkbezoek opnieuw misdragen. Het gaat om zowel verbale als fysieke intimidatie. Van Roosmalen heeft in Marcel & Gijs medelijden met de buren van Wiersma, hoe zou hij zich nu thuis afreageren? Ook roept de klacht over fysieke intimidatie vragen op bij Groenteman. “Hij zal toch niet zijn gaan schoppen of zo?”

<em>Marcel &amp; Gijs</em>: ‘Zou minister Dennis Wiersma zijn gaan schoppen of zo?’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 21 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Er is weer een klacht ingediend omtrent het wangedrag van Dennis Wiersma. De onderwijsminister ligt al onder vuur vanwege zijn agressieve gedrag, maar nu heeft hij zich volgens twee mensen tijdens een werkbezoek opnieuw misdragen. Het gaat om zowel verbale als fysieke intimidatie. Van Roosmalen heeft in Marcel & Gijs medelijden met de buren van Wiersma, hoe zou hij zich nu thuis afreageren? Ook roept de klacht over fysieke intimidatie vragen op bij Groenteman. “Hij zal toch niet zijn gaan schoppen of zo?” Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's