Zien: auto belandt op z'n kant in de voortuin (Hart van Nederland)

Zien: auto belandt op z'n kant in de voortuin (Hart van Nederland)

Zien: auto belandt op z'n kant in de voortuin (<em>Hart van Nederland</em>) In Veendam sloeg in de nacht van woensdag op donderdag een auto over de kop. Deze belandde op z'n kant in de voortuin van een woning, op slechts enkele centimeters vanaf het huis. De automobilist is aangehouden volgens RTV Noord. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: prachtige beelden van ontsnapte lynx (Hart van Nederland) Bekijk deze video » ZIEN: raadsvergadering Alblasserdam ontspoort, boze man afgevoerd Bekijk deze video » Explosie bedrijfsbusje in Wateringen, zwaargewonde en grote ravage (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 22 juni 2023 om 10:29

In Veendam sloeg in de nacht van woensdag op donderdag een auto over de kop. Deze belandde op z'n kant in de voortuin van een woning, op slechts enkele centimeters vanaf het huis. De automobilist is aangehouden volgens RTV Noord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's