Explosie bedrijfsbusje in Wateringen, zwaargewonde en grote ravage (Hart van Nederland)

Explosie bedrijfsbusje in Wateringen, zwaargewonde en grote ravage (Hart van Nederland)

Donderdag 22 juni 2023 om 10:11

Buurtbewoners aan de Singel in Wateringen hoorden donderdag, vroeg in ochtend een enorme knal. Door een nog onbekende oorzaak ontplofte een bedrijfsbusje. Daarbij vlogen allerlei onderdelen door de lucht. Een man raakte zwaargewond door de explosie, een autoraam belandde zelfs op het dak van een woning. De ravage is groot.

<em>Explosie</em> bedrijfsbusje in <em>Wateringen</em>, zwaargewonde en grote ravage (<em>Hart van Nederland</em>) Buurtbewoners aan de Singel in Wateringen hoorden donderdag, vroeg in ochtend een enorme knal. Door een nog onbekende oorzaak ontplofte een bedrijfsbusje. Daarbij vlogen allerlei onderdelen door de lucht. Een man raakte zwaargewond door de explosie, een autoraam belandde zelfs op het dak van een woning. De ravage is groot. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schokkende beelden: Zwangere vrouw ontsnapt via dak aan verwoestende brand in Arnhem Bekijk deze video » Hart van Nederland: enorme brand in Duits pretpark Europa-Park (video) Bekijk deze video » Arnhemmers schieten te hulp na verwoestende brand: 'Helpende handen voor getroffen huishoudens' Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's