Hilarisch: vals gezang en spuitend water in Een Jaar Van Je Leven

Hilarisch: vals gezang en spuitend water in Een Jaar Van Je Leven

Hilarisch: vals gezang en spuitend water in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> "Ik hoef een ander nooit meeeer" hoor je vanuit de keuken in het programma Een Jaar Van Je Leven. Net wanneer de uithaal is geweest springt de kraan open en ontstaat er een harde straal water. "Werd de kraan een beetje opgewonden?" Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Een Jaar Van Je Leven: boksende Wendy woest op bange Mirthe Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt iets smerigs van bliktelefoon, ‘Dit is een sekslijn!’ Bekijk deze video » Paniek in Een Jaar Van Je Leven: muis terroriseert bewoners in de slaapkamer Bekijk deze video » 'Muizensaga' gaat door in Een Jaar Van Je Leven: Erik moet z'n kleren uittrekken Bekijk deze video »
Dinsdag 13 juni 2023 om 20:04

"Ik hoef een ander nooit meeeer" hoor je vanuit de keuken in het programma Een Jaar Van Je Leven. Net wanneer de uithaal is geweest springt de kraan open en ontstaat er een harde straal water. "Werd de kraan een beetje opgewonden?"

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's