Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: kunnen Babette en Eunice hun onenigheid sportief uitpraten?

Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: kunnen Babette en Eunice hun onenigheid sportief uitpraten?

Vanavond in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: kunnen Babette en Eunice hun onenigheid sportief uitpraten? Vanavond in Een Jaar Van Je Leven hebben Babette en Eunice onenigheid over een sportieve kwestie. Kunnen de dames het uitpraten en de kwestie sportief opvatten? Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook 'Muizensaga' gaat door in Een Jaar Van Je Leven: Erik moet z'n kleren uittrekken Bekijk deze video » Jeffrey verlaat Een Jaar Van Je Leven: bekijk hier zijn leukste, moeilijkste en heftigste beelden Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Janet wil niet naaien voor Zoë maar wel voor Rupert Bekijk deze video »
Woensdag 21 juni 2023 om 13:56

Vanavond in Een Jaar Van Je Leven hebben Babette en Eunice onenigheid over een sportieve kwestie. Kunnen de dames het uitpraten en de kwestie sportief opvatten?

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's