Een Jaar Van Je Leven: Janet wil niet naaien voor Zoë maar wel voor Rupert

Een Jaar Van Je Leven: Janet wil niet naaien voor Zoë maar wel voor Rupert

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Janet wil niet naaien voor Zoë maar wel voor Rupert In Een Jaar Van Je Leven moet Zoë straks in een te grote jurk naar de poolparty omdat Janet geen zin heeft om de jurk voor haar in te nemen. De 'gewezen manager' zou beledigd zijn en ook niet meer willen koken. Maar voor Rupert wil Janet wel naaien. Zoë begrijpt er niets van. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt iets smerigs van bliktelefoon, ‘Dit is een sekslijn!’ Bekijk deze video » 'Muizensaga' gaat door in Een Jaar Van Je Leven: Erik moet z'n kleren uittrekken Bekijk deze video » Jeffrey verlaat Een Jaar Van Je Leven: bekijk hier zijn leukste, moeilijkste en heftigste beelden Bekijk deze video »
Dinsdag 20 juni 2023 om 13:40

In Een Jaar Van Je Leven moet Zoë straks in een te grote jurk naar de poolparty omdat Janet geen zin heeft om de jurk voor haar in te nemen. De 'gewezen manager' zou beledigd zijn en ook niet meer willen koken. Maar voor Rupert wil Janet wel naaien. Zoë begrijpt er niets van.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's